2013. augusztus 11., vasárnap

Adataid védelmére!



Védd meg adataidat!

Olyan veszélynek vagy kitéve, amelynek nem biztos, hogy tudatában vagy!

Ha e-mailezel, facebookozol, weboldalakat böngészel, letöltesz frissítéseket, csatolmányokat, file-okat (pdf, doc, xls, mp3, mp4, avi, mkv …stb.) akkor TUDTODON KÍVÜL letöltesz gépedre olyan vírusokat, kém-szoftvereket, amelyek észrevétlenül dolgoznak, figyelik minden tevékenységedet.

A gépedre direkt is kerülhet kémprogram megfigyelési céllal: ex férj, ex feleség, ex szerető féltékeny partner, váló fél előtt álló partner  vagy a főnök, aki mindent tudni akar, beosztott, aki akár a konkurenciának kémkedhet…
Hardver alapú KexLogger külső eszközökhöz bárki hozzáférhet, pár ezer forintért megvehető, és csupán 5-10 másodperc alatt aktiválható a célszemély számítógépén.

Az online adatlopás világméretű probléma. Az ebből származó kár, ma már meghaladja a nemzetközi drogkereskedelem bevételét, tehát az online adatlopás gyakorlatilag a legnagyobb üzlet lett! A KeyLoggerekkel elkövetett pénzlopások a XXI. század bankrablása, pontosabban: cégek és magánszemélyek kifosztása. Hetente jelennek meg cikkek az online adatlopásról, ha figyeled a sajtót, vagy rákeresel a neten, sok-sok információt fogsz találni erről.

A kémszoftverek, az un. KeyLoggerek, minden billentyűzetleütésedet naplózzák és továbbítják a kémszoftver gazdájának, aki ezután mindent tud rólad:

          ·          email belépési adataidat (azonosítók, jelszavak);
          ·         facebook és más szociál media hozzáféréseidet;
          ·         online banki azonosítódat, bankkártya adataidat;
          ·          e-wallett számláid hozzáféréseidet, (PayPal, Payza, Skrill …stb.);
          ·         Skype és más chates programokban való üzenetváltásaidat;
          ·         és mindent, amit szövegszerkesztőben írsz;

Tehát, ha a számítógépeden van KeyLogger, (már pedig nagy valószínűséggel már van, vagy lesz), akkor NINCS TÖBB TITKOD! Mindent tudnak rólad, így bármikor kifosztható, megzsarolható vagy.
A KeyLoggerektől nem lehet megszabadulni, nem lehet letörölni a számítógépedről. Észre sem veszed, hogy a gépeden rajta van, csak akkor, amikor már késő…


Hogyan tudod megvédeni adataidat a KeyLogger kémprogramoktól?

  1. Teljesen le kell pucolnod a gépedet, azaz újra kell minden telepíteni. Bár ezután is bármikor észrevétlenül feltelepülhet kémprogram.
          2. Szakítasz mindennel, ami online: többé nem e-mailezel, nem böngészel, nem vásárolsz online, nem facebookozol.
          3.  Előfizetsz a CFA Defender nevű szoftverre, amely képes megvédeni az online adatlopástól.

A CFA Defender szabadalommal védett adatvédelmi szoftver, amely képes megakadályozni, hogy a számítógépeden már rajta lévő, vagy később rákerülő KeyLogger billentyűzetfigyelő és naplózó kém program ellopja adataidat, bizalmas vagy üzleti információdat.

Szabadalommal védett technológiát használ, ez a módszer valós időben titkosítja a billentyű-leütéseidet, így az adat tolvajok nem tudják megszerezni adataidat.

ACFA Defender szoftvert 3 éve használják az USA-ban a bankok, biztosítók, nagyvállalatok saját belső rendszerük és adataik védelmére. Európai és az USA-n kívüli értékesítésére magánszemélyek és KKV-k számára mostantól van lehetőség.

A CFA Defender forgalmazója a Cyber Wealth 7 vállalat küldetése, hogy megóvja az embereket az adatlopástól, hogy senkinek ne kelljen szembesülnie azzal a sokkoló ténnyel, hogy kifosztották bankszámláját, ellopták hozzáféréseit, identitásával visszaélnek.


Ne várd meg, hogy áldozattá válj!

           ·         Akadályozd meg, hogy megfigyelhessenek!
           ·         Akadályozd meg, hogy kifosszák számláidat, megtakarításaidat!

Csupán egy kifli ára naponta és gépenként, hogy ez a hatékony védelem a tiéd legyen és megóvjon! Ne késlekedj!
     
További részleteket, csomagárakat ezen a weboldalon találsz:
http://www.hatekonyadatvedelem.com
 
A szoftver értékesítéséhez tapasztalattal rendelkező területi képviselőket, kollégákat keresünk.

Jelentkezni: Gyenesné Major Éva – cwealth7@gmail.com – email címen lehet.
Regisztrálni:  www.cyberwealth7.com/Tsibe